Uitbreiding Basisschool Maria ter Heide

“Door de sterke aanwas van nieuwe leerlingen is basisschool Maria ter Heide in Mariaheide toe aan meer ruimte. Met deze behoefte is er een plan ontwikkeld waarbij de leerlingen naar school kunnen blijven gaan, terwijl de werkzaamheden kunnen worden gestart. 

Nieuwe fabriek voor NTS Norma Drachten

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. Op dit moment zitten ze nog op een oude locatie, maar willen graag naar een nieuwe locatie met een zwaar geconditioneerde fabriek. Aan Acuro de taak om NTS Norma in alle opzichten te ontzorgen.

Nieuwe basis voor De Bunders – Verdi

Soms is het tijd voor een nieuw gebouw. Zo ook voor basisschool De Bunders – Verdi in Veghel. De basisschool staat er al sinds 1977 en is na 40 jaar toe aan vernieuwing.

Revitalisering ’t Gasthoes

‘t Gasthoês is het sociaal-cultureel centrum in Horst. Dit pand uit 1901 zal worden gerevitaliseerd, waarbij het geschikt dient te worden gemaakt om als multifunctioneel gebouw muziek, dans, kunst, cultuur en literatuur te herbergen. Het centrale hart van dit gebouw wordt ook wel “de Herberg” genoemd. Wij werken sinds de zomer van 2017 samen met Gemeente Horst aan de Maas om de ontwikkeling van het cultureel gemeenschapshuis ‘t Gasthoês te realiseren.

VU Medisch Centrum

Wij hebben het poligebouw en de kliniek van het VU Medisch Centrum (VUmc) gescand op brandveiligheidsregelgeving.

Industrieel erfgoed krijgt nieuw leven

Al meer dan 100 jaar staat op de Wolverstraat in Duizel een voormalige Agio fabriek. Tot 10 maanden geleden. Het oudste stukje van de fabriek wat na de nieuwbouw van Agio Cigars in 2016 al jaren leeg stond, is getransformeerd tot een moderne dierenkliniek voor Anicura. Een moderne kliniek met 3 operatiekamers, ruimtes met röntgenapparatuur en een CT-scan en meerdere spreek- en onderzoekskamers.

Brandveiligheidsadvies Huygensgebouw voor Radboud Universiteit Nijmegen

Het Huygensgebouw is het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit Nijmegen. Technisch dienstverlener Croonwolter & Dros heeft ons gevraagd hen te ondersteunen met advies met betrekking tot de sprinkler-, brandmeld-, ontruimingsalarm- en rookbeheersingsinstallatie in het pand.

MC Slotervaart

Wij zijn sinds 2011 de huisadviseur voor brandveiligheid van het MC Slotervaart. Waar we destijds begonnen met het verhelpen van een brandcompartimenteringsprobleem met betrekking tot de liften, hebben we vandaag de dag een Integraal Plan Brandbeveiliging (IPB) voor het MC Slotervaart opgesteld dat op dit moment wordt uitgerold.

Herontwikkeling van ‘Het Klooster’ in Nuenen

Al enkele jaren werkt de gemeente Nuenen aan een plan voor een grote verbouwing en de exploitatie van Het Klooster. Wij verzorgen namens de gemeente Nuenen het projectmanagement voor deze verbouwing. Momenteel wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt. Hierna verzorgen wij de begeleiding bij de vergunningsaanvraag en aanbesteding. Naast het projectmanagement nemen wij ook het brandveiligheidsadvies voor onze rekening.

Snelle realisatie van derde parkeergarage bij Vanderlande

Wij voeren het projectmanagement uit bij de realisatie van de derde parkeergelegenheid en extra bedrijfshal van liefst ca. 4000m2 op het terrein van Vanderlande in Veghel.

Succesvolle metamorfose NATO Industrieel Complex in Brunssum

Sinds 2014 zijn wij betrokken bij de geplande verhuizing van de USAG-basis van Schinnen naar Brunssum.

Vanderlande Gebouw 60

Wij voeren voor Vanderlande het projectmanagement uit van de ontwikkeling van het nieuwe kantoor Gebouw 60. Dit kantoorgebouw is circa 15.000 m2 groot, het geeft ruimte aan 800 werkplekken, bevat een bedrijfsrestaurant en een sportruimte. Tegen het gebouw komt een parkeergarage met on top een mooie tuin.