Altavilla en Incendio bundelen krachten: samen verder als Acuro

Op 1 november 2021 hebben Altavilla B.V. en Incendio B.V. officieel de handen ineengeslagen. De twee toonaangevende bedrijven op het gebied van brandveiligheidsadvies en bouwprojectmanagement fuseren. Met ingang van 1 januari 2022 gaan zij samen verder onder de nieuwe naam ‘Acuro’.

Altavilla is gespecialiseerd in brandveiligheidsadvies, huisvestingsadvies en bouwprojectmanagement. Een speelveld met een continue wisselwerking tussen de disciplines. Op basis van betrokkenheid worden verantwoorde en slimme oplossingen gerealiseerd. Incendio heeft als brandveiligheidsadviesbureau een unieke doelgerichte benadering en handelt in alle projectfasen voor optimaal resultaat.

Verbinden versterkt!

Door de samenvoeging ontstaat een robuuste, impactvolle organisatie met ruime vertegenwoordiging van specialismen.
De kernwaarden van de nieuwe organisatie zijn: het leveren van slimme en verantwoorde oplossingen en inspirerend en lerend samenwerken. Door doelgericht te werken worden slimme oplossingen aangedragen, uitgewerkt en geïmplementeerd voor brandveiligheids- en huisvestigingsvraagstukken. ‘Acuro’ kijkt vanuit een open houding naar de omgeving om daarvan te leren, wil trendsettend zijn en open staan voor nieuwe of verbeterde methoden.

Naast brandveiligheidsadvies, huisvestingsvraagstukken en bouwprojectmanagement, zijn ook training en onderzoek belangrijke onderdelen van de nieuwe organisatie. Met onder andere trainingen op maat en het uitvoeren van feitelijk onderzoek blijft ‘Acuro’ zichzelf en de markt verbeteren.

De nieuwe bedrijfsnaam ‘Acuro’

‘Acuro’ komt voort uit beide bedrijfsnamen. De ‘A’ van Altavilla en de ‘O’ van Incendio zijn gebruikt om ‘cur’ – de zorg voor medewerkers en klanten – aan elkaar te binden.
Naast het bekendmaken van de fusie is vandaag ook een nieuw logo gepresenteerd. De transitie wordt de komende maanden verder uitgerold.
De kantoorlocaties van beide bedrijven in Best en Utrecht worden behouden.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Neem dan gerust contact op met Maarten de Groot +31 6 12 54 73 43 of met Matthijs Hardeman +31 6 11 86 96 06. Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de fusie.

Gerelateerd

 

Afstuderen bij Acuro

Afstuderen bij Acuro

'het is meer dan een sprinkler en een brandmelder'