Vier nieuwe afstudeerders gestart

In februari zijn er weer vier nieuwe studenten bij acuro gestart. Mink, Amber, Dennis en Fleur stellen zich voor:

Mink: “Als student Technische Bedrijfskunde loop ik momenteel stage bij acuro, waar ik twee weken geleden ben gestart. Mijn stage richt zich op voorkomen van fouten bij bouwkundige projecten. Hoewel ik een andere studie volg dan mijn mede stagiairs, voel ik me hier direct thuis. Tijdens mijn kennismakingsgesprek werd de open en vriendelijke sfeer binnen acuro meteen duidelijk. Collega’s staan altijd klaar om te helpen en delen graag hun kennis. Ik ben ervan overtuigd dat deze stage niet alleen bijdraagt aan mijn kennis, maar ook een waardevolle en plezierige ervaring zal zijn.”

Amber: “Begin februari ben ik gestart met mijn afstudeerstage bij acuro.  Ik volg de opleiding integrale veiligheidskunde (IVK) op de Hogeschool Utrecht. Ik ga mij het komende jaar verdiepen in de overstap van regelgericht werken naar risicogericht werken. Wat ik het leukste vind aan acuro is de bedrijfscultuur binnen de organisatie. Iedereen staat open voor een leuk gesprek of een potje pingpong, maar ook voor vragen over je onderzoek. Zo is de afwisseling tussen serieus werken en ontspanning goed. Op kantoor heerst er een professionele maar ook gezellige werksfeer. Ik kijk met veel plezier uit naar aankomend jaar.”

Dennis: “Als student Forensisch Onderzoek aan Saxion in Enschede, sta ik momenteel aan de start van mijn afstudeertraject bij acuro. De focus van mijn onderzoek ligt op het in kaart brengen van ontbrandingsfactoren en het verwachte brandverloop voor de toepassing van zonnepanelen op grote industriële daken en constructies. Wat het extra leuk maakt, is de bedrijfscultuur bij acuro. Hier heerst een ontspannen en open sfeer, waardoor mijn afstudeeravontuur niet alleen leerzaam, maar ook gewoon heel gezellig is.”

Fleur: “Midden februari ben ik aan mijn afstudeerstage bij acuro begonnen. Deze stage is voor de afronding van mijn opleiding Forensisch Onderzoek aan het Saxion te Enschede. Gedurende mijn afstuderen zal ik onderzoek doen naar het PFAS-vrij maken van de leidingen in verschillende blusschuimsystemen. Deze week heb ik al goed de sfeer bij acuro kunnen proeven en dat bevalt erg goed. Iedereen doet zijn/haar eigen dingen, maar toch is iedereen erg betrokken bij elkaars projecten en onderzoeken. Naast het serieuze werk is er gelukkig ook tijd voor hier en daar een luchtig praatje over iets totaal anders dan het werk, of een lekker potje pingpong!”

Wil je ook afstuderen bij Acuro? Neem contact op via info@acuro.nl.