Nieuwe afstudeerders stellen zich voor

In februari zijn er weer twee nieuwe enthousiaste studenten bij acuro gestart. Beiden met een uniek en interessant vraagstuk. Niek en Joris stellen zich voor:

Niek –  Ik ben Niek Stolte, 24 jaar en woonachtig in Heino. Op dit moment bevind ik mij in het vierde leerjaar van de opleiding Forensisch Onderzoek. Vanuit mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat mijn interesses sterk liggen op het gebied van brandgedrag. Dit komt onder meer door mijn stage bij het team brandonderzoek in regio Twente. Tijdens mijn afstudeerperiode bij acuro ga ik mij bezighouden met een risicoanalyse omtrent EOS. Hierbij ga ik mij richten op de eerste indicaties bij het ontstaan van een thermal runaway. Mijn eerste indruk van acuro is dat het een zeer open organisatie is waarbij de klanten een hoge prioriteit hebben. Dit gaat gepaard met een leuke werksfeer waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen.

Joris – Sinds begin februari ben ik gestart met mijn afstudeerstage van de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Gedurende deze afstudeerstage houd ik mij vooral bezig met een onderzoek gericht op het handelingsperspectief van de brandweer en wat dit handelingsperspectief precies inhoudt wanneer een sprinklerinstallatie de brand beheerst. Gedurende mijn eerste week ervaarde ik al meteen een goeie sfeer binnen het bedrijf. Ook viel het mij op dat er een goede mix is van jongere en oudere werknemers wat ervoor zorgt dat iedereen goed van elkaar kan leren.